Xαριζεται η Χαρουλα

Xαριζεται η Χαρουλα
Οποιος ενδιαφερεται να την υιοθετησει ας στειλει email.

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΟΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

Zητούνται τροφοί.



Κάποιος Ασυνείδητος άφησε την περασμένη Παρασκευή το πρωί έξω από την Νομαρχία μια πλαστική βρώμικη κλούβα με 8 κουταβάκια μερικών ημερών. Τα σκυλάκια έχουν ακόμα κλειστά τα ματάκια τους.
Με πήραν τηλέφωνο να πάω να τα πάρω. Η λύση ήταν ευθανασία. Μετά από τηλεφωνικές επικοινωνίες, τα σκυλάκια τα πήρε η κα Αλεξάνδρα και άρχισε με μπιμπερό να τα ταϊζει προκειμένου να σωθούν.
Εξι μέρες τώρα και τα 8 σκυλάκια είναι καλά, αλλά είναι πολύ κουραστικό για ένα άτομο να έχει την φροντίδα τους. Ετσι σήμερα πήγα και πήρα δύο που τα πήγα στην Αφροδίτη και άλλα 3 που τα κράτησα εγώ.
Και τα 8 έχουν υιοθετηθεί από κάποιον κύριο στο Μοναστηράκι. Απλά πρέπει να ανοίξουν τα ματάκια τους και να τρώνε μόνα τους για να τα πάρει.

Ψάχνουμε να βρούμε άτομα που θα μπορούσαν για 15-20 μέρες να πάρουν ένα ή δύο σκυλάκια να τα ταϊζουν μέχρι να μεγαλώσουν λίγο.
Αν υπάρχει κάποιος φιλόζωος που να θέλει να βοήθησει σαν τροφός για αυτό το διάστημα , ας αφήσει σχόλιο στην ανάρτηση και το e-mail για να έρθω σε επαφή μαζί του.
Η να μου στειλει απευθείας e mail στο alkipt2000@gmail.com
Ευχαριστώ.